Inloggen

incasso regio tilburg

Over ReijnRetro

ReijnRetro is een betrouwbaar en vernieuwend deurwaarderskantoor in Tilburg, Noord-Brabant. Al sinds de oprichting in 1981 staat kwaliteit van dienstverlening centraal, net als een persoonlijke en oplossende benadering. Naast hulp bij minnelijke en gerechtelijke incasso’s, biedt ReijnRetro juridische ondersteuning door het voeren van procedures in algemene zaken (tot vorderingen van € 25.000,-) en specifiek in huurzaken (onbeperkt).

Grondig inventariseren voor het beste incassoresultaat
Voordat we aan de slag gaan, nemen we uw vordering door: is deze correct of zijn er (vorm)fouten die de incasso kunnen blokkeren wanneer de procedure loopt? Vervolgens start ReijnRetro de procedure. Hierbij kijken we zorgvuldig naar de kans op succes. Twistpunten beoordelen we op gegrondheid. Aan de hand van deze analyse adviseren wij u over het voortzetten van de (gerechtelijke) procedure of over het treffen van een schikking.

Een persoonlijke aanpak die leidt tot resultaat
ReijnRetro kent geen standaard incassoprocedures, maar stemt de procedure volledig af op uw situatie. Dat doen we met persoonlijk contact en bij grote vorderingen (€ 5000,- of hoger) met een bezoek aan de schuldenaar. Zo komen we snel tot een oplossing: goed voor u en voor de debiteur. Grote kantoren laten debiteuren maanden zwemmen in geautomatiseerde incassoprocessen. ReijnRetro zoekt snel en persoonlijk naar een oplossing. 

Kijk naar het ervaringsverhaal van Steven Brunswijk met ons kantoor: Steven Brunswijk over Reijn Retro in Kraak , omroep Brabant

Laagdrempelig voor de schuldenaar
Wij zijn centraal gelegen in Brabant in centrum Tilburg: op loopafstand van station Tilburg en met een parkeergarage om de hoek. Deze centrale ligging maakt het gemakkelijk voor schuldenaars om naar ons toe te komen. Binnenlopen zonder afspraak mag altijd tijdens kantooruren. We nemen de tijd voor een persoonlijk gesprek en doen er alles aan om samen tot een aanvaardbare oplossing te komen. Een benadering die zich uitbetaalt voor u: de schuldenaar gaat eerder over tot betaling of sluit een betalingsregeling af. Ook telefonisch is de drempel zeer laag door direct contact zonder keuzemenu’s. 

Direct persoonlijk contact

Bij ReijnRetro krijgt u direct een kundige medewerker aan de lijn die u helpt of u in verbinding stelt met de betreffende specialist.

MVO / MVI

ReijnRetro houdt rekening met de verschillende belangen van alle betrokkenen en neemt maatschappelijke verantwoordelijkheid bij het uitvoeren van de werkzaamheden. ReijnRetro heeft oog voor professioneel Maatschappelijk Verantwoord Incasseren. Om dit te onderstrepen hebben wij een certificering van de SRCM -Social Responsible Credit Management.  Klik hier voor meer informatie over de SRCM.

Contact

Altijd bereikbaar

Contact

Ma. t/m vr. 9.00 - 17.00 uur
Willem II Straat 33-35, 5038 BC Tilburg

Postbus 737
5000 AS Tilburg

Tel.: 013 - 5838080
Ma. t/m vr.: 9:00 - 12:00 en 13:00 - 16:30
Fax: 013 - 5434359

Plan uw route