Inloggen

incasso regio tilburg

Samen staan we sterk

Reijn Retro werkt met een team van jonge, getalenteerde mensen. Onze gemiddelde leeftijd is 30 jaar. Dit zorgt voor een frisse teamgeest, die wij dankzij onze ervaring weten te combineren met uitgebreide vakkennis.

Deskundig team
Met een deskundig team staan we elke dag voor u klaar. Onze juristen buigen zich over de vraagstukken die bij u spelen en voorzien u van een passend advies. De ervaren incassospecialisten van Reijn Retro gaan doeltreffend te werk. Zo behalen we de best mogelijke resultaten. Onze deurwaarders gaan op pad om regelingen te treffen waarmee u en de schuldenaar verder kunnen.

Goede sfeer
Veel van onze medewerkers zijn direct van het HBO of de universiteit bij Reijn Retro aan de slag gegaan en werken er nog steeds, of zijn na een uitstapje teruggekomen. Dit is kenmerkend voor de goede sfeer op ons kantoor: we leveren kwaliteit aan klanten en gaan op een respectvolle manier om met schuldenaren.

Sterk team
De goede sfeer is daarnaast het bewijs dat we intern onze zaken op orde hebben. Zo bieden we alle medewerkers opleidingen aan en benutten we nieuwe ICT-mogelijkheden. U ervaart direct de voordelen van ons sterke team: wij kennen u en weten hoe we succesvol voor u moeten handelen.

Contact

Altijd bereikbaar

Contact

Ma. t/m vr. 9.00 - 17.00 uur
Willem II Straat 33-35, 5038 BC Tilburg

Postbus 737
5000 AS Tilburg

Tel.: 013 - 5838080
Ma. t/m vr.: 9:00 - 12:00 en 13:00 - 16:30
Fax: 013 - 5434359

Plan uw route