Inloggen

Betalen

Betalen via iDEAL
Met iDEAL rekent u vertrouwd, veilig en op eenvoudige wijze online af. U kunt hier betalen via iDEAL.

Contant betalen
Wilt u de aanmaning contant betalen? Bezoek dan tijdens de openingstijden het kantoor van Reijn Retro. Aan onze balie kunt u de aanmaning contant of met pin betalen. Betaling via creditcard is niet mogelijk.

Betalen via de bank
Maak het bedrag onder vermelding van het betreffende dossiernummer en/of (bedrijfs)naam en adres over op een van de volgende rekeningen:

Rabo: NL42 RABO 0171203135
ING: NL35 INGB 0004239357

Houd bij het overschrijven rekening met de overschrijvingstijd die banken hanteren.

Een betalingsregeling treffen
Bent u niet in staat om de aanmaning direct te voldoen? In veel gevallen is het mogelijk om een betalingsregeling te treffen. U betaalt dan een vast bedrag per tijdvak. Wilt u weten of we ook met u een betalingsregeling kunnen afspreken? Vul dan dit formulier zo volledig mogelijk in. De velden met een * dient u verplicht in te vullen.

Mail het ingevulde formulier direct naar ons of print het uit en stuur het per post naar ons op. Na ontvangst nemen wij direct (schriftelijk) contact met u op.

Regelingsbevestiging
Als we een betalingsregeling met u treffen, ontvangt u een regelingsbevestiging. In deze regelingsbevestiging staat welke betalingsregeling met u is overeengekomen. Deze dient u strikt na te komen. Als u dit niet doet vervalt de afgesproken regeling, met alle gevolgen van dien. Kunt u door omstandigheden de betalingsregeling niet nakomen? Neem dan altijd zo snel mogelijk contact met ons op. Samen met u onderzoeken we de mogelijkheden.

Heeft u schulden? Ga naar Schuldenwijzer.nl  – Schuldenwijzer is een platform dat mensen met schulden een eenvoudig, beveiligd en online inzicht geeft van de eigen schulden en daarbij horende informatie.

Contact

Altijd bereikbaar

Contact

Ma. t/m vr. 9.00 - 17.00 uur
Willem II Straat 33-35, 5038 BC Tilburg

Postbus 737
5000 AS Tilburg

Tel.: 013 - 5838080
Ma. t/m vr.: 9:00 - 12:00 en 13:00 - 16:30
Fax: 013 - 5434359

Plan uw route